Skip to main content

Banking and Finance Quiz 9

Ques 1: What is the quickest way to place orders for all your low stock inventory items?

(a) Filter the products and services list, in the Action column for each displayed inventory products and choose Reorder.

(b) Click the Low stock box at the top of the Products and Services list to filter the list. In the Action column for each displayed inventory product, choose Reorder.

(c) Filter the products and services list, click the checkbox in the header row to select all the listed products, and then click Create purchase orders in Batch actions.

(d) Filter the products and services list to show low stock inventory products, click the checkbox in the header row to select all the listed products, and then click Reorder in Batch actions.
Answer: Option(D): Filter the products and services list to show low stock inventory products, click the checkbox in the header row to select all the listed products, and then click Reorder in Batch actions.

Feedback

This approach can set up orders for low stock inventory with only a few steps.

Ques 2: What type of transaction do you create to record depreciation for a company vehicle?

(a) journal entry

(b) liability

(c) one deposit and one expense

(d) expense

Answer: Option(A): journal entry

Feedback

You create a journal entry to record the depreciation in a fixed asset depreciation account and a depreciation expense account.

Ques 3: If e-file isn't available for a sales tax agency, which task can you perform in QuickBooks Online?

(a) Generate sales tax payments you can remit to sales tax agencies.

(b) Produce a sales tax report you can use to fill out your sales tax forms and record a sales tax payment.

(c) Generate sales tax forms you can submit to sales tax agencies.

(d) Record a sales tax payment.

Answer: Option(B): Produce a sales tax report you can use to fill out your sales tax forms and record a sales tax payment.

Ques 4: You use classes to track performance by product line and you want to run a profit and loss report that shows separate results for each class. How would you customize the report to do this?

(a) Set the report type to Accrual.

(b) Specify that the columns display classes.

(c) Sort the report by class.

(b) Filter the report by class.

Answer: Option(B): Specify that the columns display classes.

Feedback

To create a report that shows profit and loss for each class, you choose Classes in the Column box.

Ques 5: If you need to find all the open bills whose totals are greater than $5,000, you need to use _____.

(a) Advanced search

(b) the Search icon at the top right of the QuickBooks Online screen.

(c) the Search box on the Customer screen

(d) the Search box on the Vendors screen

Answer: Option(A): Advanced search

Ques 6: You can perform all of these actions on the QuickBooks Online dashboard except what?

(a) Display an editable list of expense transactions.

(b) Display an editable list of invoices.

(c) Change the time period for the profit and loss shown.

(d) Change the time period for the expenses shown in the pie chart.

Answer: Option(A): Display an editable list of expense transactions.

Feedback

Clicking the Expenses box displays an expense transaction report, not an editable list of expense transactions.

Ques 7: What is the main advantage of pass-through corporations over other corporate structures?

(a) Profits are not taxed within the corporation.

(b) They have lower operating costs.

(c) The ownership structures can take many forms.

(d) They are simpler to establish.

Answer: Option(A): Profits are not taxed within the corporation.

Feedback

Profits are only taxed when taken out by shareholders or owners.

Ques 8: John is interested in establishing an electronics recycling business as a nonprofit corporation. What is the downside of John having this type of corporation?

(a) John will have little control over the corporation.

(b) John will not be able to take a salary.

(c) John's income will be taxable.

(d) John cannot personally gain from the growth of the business.

Answer: Option(D): John cannot personally gain from the growth of the business.

Feedback

John's only compensation will be his salary from the nonprofit.

Ques 9: Which action promotes burn flexibility?

(a) buying a warehouse facility

(b) renting month-to-month office space

(c) entering a long-term contract for purchasing raw materials

(d) hiring permanent staff

Answer: Option(B): renting month-to-month office space

Ques 10: A business has projects that can last six to nine weeks, followed by weeks of irregular income. Last year, average monthly expenses were $14,450. About how much cash should the business keep on reserve?

(a) $5,000 to $10,000

(b) $60,000 to $90,000

(c) $20,000 to $35,000

(d) $150,000 to $200,000

Answer: Option(B): $60,000 to $90,000

Feedback

The business should have on hand enough cash to cover expenses for at least three months, plus a little more for the longer cycle times.


Comments

Popular posts from this blog

Data Science Quiz 1

Ques 1:  You are an independent contractor, so you do not have an organizational email address. Can you still sign up for a Power BI trial subscription? (a) Yes, you can get a trial subscription to Office 365, and then use that account to sign up for a Power BI trial. (b) Yes, because a trial subscription for Power BI does not have the organizational email requirement of a full subscription. (c) No, unless an officer of the organization you are contracted with contacts Microsoft to approve your request. (d) No, because Power BI is limited to individuals with organizational or educational email addresses. Answer: Option(A):  Yes, you can get a trial subscription to Office 365, and then use that account to sign up for a Power BI trial. Feedback This work-around will let you sign up for a trial subscription. Ques 2:  You are trying to sign up for the free 60-day trial of Power BI Pro with your personal email, yourname@hotmail.com. Why won't you be able to sign up for the fre...

Communication Skills Quiz 5

Ques 1:  A "tell" is an indicator that the person speaking is very uncomfortable. Which of the following is an example of a "tell"? (a) speaking quickly (b) touching your glasses or hair (c) all of these answers (d) fidgeting Answer: Option(C):  all of these answers Ques 2:  A speaker who has to swallow often, uses a pursed lip, and/or moves around in a fidgety way is more than likely uncomfortable, and giving off _____ . (a) vibes (b) fillers (c) tells (d) shackles Answer: Option(C):  tells Ques 3:  Speakers who have strong body language and conviction in their voices show more _____ confidence. (a) tell (b) fake (c) engaged (d) genuine Answer: Option(D):  genuine Ques 4:  Jane is actually terrified by the prospect of speaking. How can she trick her brain into being genuinely confident? (a) by remaining quiet and taking on a defensive posture (b) by practicing relaxation exercises (c) by speaking loudly and rapidly (d) by adopting the posture of con...

Data Science Quiz 2

Ques 1:  When you are creating reports using Power BI to share data with other users, what are you ultimately doing? (a) You are creating reports for users to then use to create their own dashboards containing visualizations. (b) You are creating a dashboard for users to access the information in the visuals you place in the report. (c) You are creating reports in a format that can be shared via Excel or a cloud storage service, such as OneDrive. (d) You are translating raw data into visuals that make it easier for you to understand the data contained in the report. Answer: Option(B):  You are creating a dashboard for users to access the information in the visuals you place in the report. Feedback You are sharing your data by means of dashboards with visuals. Ques 2:  You would like a hierarchical visualization that shows total sales in Canada, then sales by province. Which visualization will provide this? (a) a combo chart (b) a filled map (c) an area chart (d) a treemap...