Skip to main content

Banking and Finance Quiz 8

Ques 1: What is the quickest way to view all the estimates you have created?

(a) On the Customers screen, filter for all customers with estimates.

(b) On the Customers screen, click the estimate bar.

(c) On the All Sales screen, create filter to display only estimates.

(d) Point at Invoicing on the navigation bar, and then choose Estimates.
Answer: Option(B): On the Customers screen, click the estimate bar.
Ques 2: QuickBooks Online doesn't have a feature specifically for late fees or finance charges, so you have to create a product or service for these charges. What choices should you make when creating a late fee or finance charge item?

(a) Use a bundle and make it non-taxable.

(b) Use a non-inventory item and make it taxable.

(c) Use a service item and make it taxable.

(d) Use a service item and make it non-taxable.

Answer: Option(D): Use a service item and make it non-taxable.

Feedback

A service item works for late fees or finance charges. These charges are not taxes.

Ques 3: When you make customers, vendors, products, or services inactive, what changes occur in QuickBooks Online?

(a) The items you make inactive no longer appear in QuickBooks Online lists and drop-down lists, but you can make them active again.

(b) The items you make inactive appear in QuickBooks Online lists and drop-down lists with "(deleted)" after their names.

(c) The items you make inactive no longer appear in QuickBooks Online lists and drop-down lists. You can display them in their corresponding lists but you can't make them active again.

(d) Any open transactions related to those items are voided.

Answer: Option(A): The items you make inactive no longer appear in QuickBooks Online lists and drop-down lists, but you can make them active again.

Feedback

Making items inactive means that the records still exist, but don't appear as entries in lists and dropdown lists. You can make them active again if necessary.

Ques 5: A price rule is the only way to _____.

(a) assign a percentage discount to an individual product or service in an invoice

(b) assign a percentage discount to every item product and service in an invoice

(c) assign a percentage increase (markup) products or services in an invoice

(d) assign a fixed dollar amount discount to an individual product or service in an invoice

Answer: Option(A): assign a percentage discount to an individual product or service in an invoice 

Feedback

A price rule is the only way to assign a percentage discount to an individual product or service in an invoice.

Ques 6: When you void a transaction, what changes?

(a) The transaction is deleted.

(b) The transaction amounts remain the same, but are moved to a Voided transaction account.

(c) The transaction values change to zero and the transaction disappears from the transaction list.

(d) The transaction amounts change to zero and the transaction remains in the transaction list.

Answer: Option(D): The transaction amounts change to zero and the transaction remains in the transaction list.

Feedback

Voiding a transaction keeps the transaction visible and keeps the products and services. However, the dollar amounts change to zero so the transaction doesn't affect your account balances.

Ques 7: A customer has asked for a refund for returned products. How do you initiate creating a refund check?

(a) Click the + in the top menu and then choose Refund Receipt.

(b) Click the + in the top menu and then choose Issue Refund.

(c) In the Sales Transactions list, choose Issue refund in the Action dropdown list.

(d) Click the + in the top menu and then choose Credit Memo.

Answer: Option(A): Click the + in the top menu and then choose Refund Receipt.

Feedback

The + menu includes all the transactions you can create, including Refund Receipt for creating an immediate refund.

Ques 8: You assign priorities to _____.

(a) prioritize the order in which to apply bank rules

(b) prioritize the tests you define in a bank rule

(c) prioritize the fields you evaluate in a bank rule

(d) prioritize automatic rules over non-automatic rules

Answer: Option(A): prioritize the order in which to apply bank rules

Feedback

Only one bank rule can be applied to a transaction, so you can define the order in which bank rules are applied.

Ques 9: When you set up a bank account for direct connection you must provide all of these values except what?

(a) bank account number

(b) bank name

(c) password

(d) username

Answer: Option(A): bank account number

Feedback

QuickBooks Online does not need the account number. It determines the bank accounts that are available after you log into your bank's online banking system.

Ques 10: Which types of accounts you can open a register window for?

(a) bank accounts

(b) checking and credit card accounts

(c) checking accounts

(d) any account that has a balance

Answer: Option(D): any account that has a balance

Feedback

You can open a register window for any account that has a balance including bank accounts, equity accounts, Accounts Receivable and so on.


Comments

Popular posts from this blog

Data Science Quiz 1

Ques 1:  You are an independent contractor, so you do not have an organizational email address. Can you still sign up for a Power BI trial subscription? (a) Yes, you can get a trial subscription to Office 365, and then use that account to sign up for a Power BI trial. (b) Yes, because a trial subscription for Power BI does not have the organizational email requirement of a full subscription. (c) No, unless an officer of the organization you are contracted with contacts Microsoft to approve your request. (d) No, because Power BI is limited to individuals with organizational or educational email addresses. Answer: Option(A):  Yes, you can get a trial subscription to Office 365, and then use that account to sign up for a Power BI trial. Feedback This work-around will let you sign up for a trial subscription. Ques 2:  You are trying to sign up for the free 60-day trial of Power BI Pro with your personal email, yourname@hotmail.com. Why won't you be able to sign up for the fre...

Communication Skills Quiz 5

Ques 1:  A "tell" is an indicator that the person speaking is very uncomfortable. Which of the following is an example of a "tell"? (a) speaking quickly (b) touching your glasses or hair (c) all of these answers (d) fidgeting Answer: Option(C):  all of these answers Ques 2:  A speaker who has to swallow often, uses a pursed lip, and/or moves around in a fidgety way is more than likely uncomfortable, and giving off _____ . (a) vibes (b) fillers (c) tells (d) shackles Answer: Option(C):  tells Ques 3:  Speakers who have strong body language and conviction in their voices show more _____ confidence. (a) tell (b) fake (c) engaged (d) genuine Answer: Option(D):  genuine Ques 4:  Jane is actually terrified by the prospect of speaking. How can she trick her brain into being genuinely confident? (a) by remaining quiet and taking on a defensive posture (b) by practicing relaxation exercises (c) by speaking loudly and rapidly (d) by adopting the posture of con...

Data Science Quiz 2

Ques 1:  When you are creating reports using Power BI to share data with other users, what are you ultimately doing? (a) You are creating reports for users to then use to create their own dashboards containing visualizations. (b) You are creating a dashboard for users to access the information in the visuals you place in the report. (c) You are creating reports in a format that can be shared via Excel or a cloud storage service, such as OneDrive. (d) You are translating raw data into visuals that make it easier for you to understand the data contained in the report. Answer: Option(B):  You are creating a dashboard for users to access the information in the visuals you place in the report. Feedback You are sharing your data by means of dashboards with visuals. Ques 2:  You would like a hierarchical visualization that shows total sales in Canada, then sales by province. Which visualization will provide this? (a) a combo chart (b) a filled map (c) an area chart (d) a treemap...