Skip to main content

Banking and Finance Quiz 7

Ques 1: When you view a project page, you can see the income, expenses, and profit margin for the project. What transactions must you add to a project to obtain an accurate profit margin?

(a) all income and expense transactions for the project including billable time and expenses

(b) invoices and vendor bills

(c) invoices and billable time and expenses

(d) all income and expense transactions for the project including estimates, billable time and expenses, and purchase orders;''
Answer: Option(A): all income and expense transactions for the project including billable time and expenses

Feedback

The profit margin represents the percentage of profit for the project. You must enter all income and expense transactions associated with the project, including invoices, sales receipts, credit memos, bills, checks, credit card changes, and so on.

Ques 2: In the Pay Bills screen, you can make it easier to select the bills you want to pay by filtering the open bill list by all of these except _____.

(a) vendor type

(b) due date

(c) overdue status

(d) payee

Answer: Option(A): vendor type 

Feedback

QuickBooks Online doesn't include a vendor type.

Ques 3: You have recorded several payment receipts including checks and credit card payments. What steps must you perform to deposit the checks in your bank account?


(a) Record a deposit in QuickBooks Online for only the check payments and then deposit the checks at your bank.

(b) Record one deposit in QuickBooks Online for all received payments and then deposit the payments at your bank.

(c) Record a deposit in QuickBooks Online for only the check payments.

(d) Deposit the checks at your bank.
Answer: Option(A): Record a deposit in QuickBooks Online for only the check payments and then deposit the checks at your bank.

Feedback

To keep your records accurate, you must record a deposit in QuickBooks Online that matches what you deposit at the bank, which is for checks in this example. Credit card payments will show up as separate deposits. You must also deposit those checks at the bank.

Ques 4: What kind of statement includes all open transactions regardless of the date range?

(a) transaction statement

(b) balance forward statement

(c) open item (last 365 days)

(d) any kind of statement with the date range left open

Answer: Option(C): open item (last 365 days)
Ques 5: After you turn on the reminders setting, how can you send reminders to customers?
(a) Print reminders for all your customers.

(b) Print a reminder for a specific customer.

(c) Send email reminders to customers one at a time.

(d) Send email reminders to individual customers or a batch of customers.
Answer: Option(D): Send email reminders to individual customers or a batch of customers.

Feedback

You can send a reminder to an individual customer from the Action column or you can send reminders to a batch of customers using Batch actions.

Ques 6: Behind the scenes, creating a sales receipt for a cash sale performs the equivalent of which step?

(a) creating an invoice and receiving payment for it

(b) creating an invoice, receiving and depositing the payment for it

(c) creating an invoice

(d) creating an estimate and then creating an invoice from the estimate

Answer: Option(A): creating an invoice and receiving payment for it

Feedback

Creating a sales receipt is the equivalent of creating an invoice and immediately receiving payment for it, which to your bank account or Undeposited Funds account.

Ques 7: You need at least QuickBooks Online Plus or Advanced in order to _____.

(a) fill in weekly timesheets

(b) mark time as billable to customers

(c) calculate the hours worked based on start and end times

(d) enter time for multiple projects over multiple days
Answer: Option(B): mark time as billable to customers.

Feedback

QuickBooks Online Plus and Advanced include the option to mark time as billable to customers. QuickBooks Online Essentials and lower editions do not include this feature.

Ques 8: When you create a progress invoice, the options you can choose to specify how much to invoice include all of these except _____.

(a) fixed dollar amount of each line

(b) custom amount for each line

(c) percentage of each line

(d) total of all estimate lines

Answer: Option(A): fixed dollar amount of each line

Feedback

Although there is a way to specify the dollar amount for each estimate line, the How much do you want to invoice dialog box does not include that specific option.

Ques 9: Which sequence of steps should you perform to subtotal several lines in an invoice?

(a) Select all the rows you want to subtotal. Below the table, click the Add subtotal button.

(b) Select all the rows you want to subtotal. In the rightmost table column, click the down arrow and choose Subtotal.

(c) Select the last row of the lines you want to subtotal. Below the table, click the Add subtotal button.

(d) Insert a line after the last row of the lines you want to subtotal. In the new line, add a Subtotal service item.

Answer: Option(C): Select the last row of the lines you want to subtotal. Below the table, click the Add subtotal button.

Ques 10: A purchase order represents _____.

(a) a record of what you purchased from a vendor, which you use to pay the vendor what you owe

(b) a form that tells a vendor what you need to purchase from them

(c) a firm commitment to purchase the exact items and quantities listed on the purchase order

(d) a form that confirms what a customer has ordered from your company

Answer: Option(B): a form that tells a vendor what you need to purchase from them


Comments

Popular posts from this blog

Data Science Quiz 1

Ques 1:  You are an independent contractor, so you do not have an organizational email address. Can you still sign up for a Power BI trial subscription? (a) Yes, you can get a trial subscription to Office 365, and then use that account to sign up for a Power BI trial. (b) Yes, because a trial subscription for Power BI does not have the organizational email requirement of a full subscription. (c) No, unless an officer of the organization you are contracted with contacts Microsoft to approve your request. (d) No, because Power BI is limited to individuals with organizational or educational email addresses. Answer: Option(A):  Yes, you can get a trial subscription to Office 365, and then use that account to sign up for a Power BI trial. Feedback This work-around will let you sign up for a trial subscription. Ques 2:  You are trying to sign up for the free 60-day trial of Power BI Pro with your personal email, yourname@hotmail.com. Why won't you be able to sign up for the fre...

Communication Skills Quiz 5

Ques 1:  A "tell" is an indicator that the person speaking is very uncomfortable. Which of the following is an example of a "tell"? (a) speaking quickly (b) touching your glasses or hair (c) all of these answers (d) fidgeting Answer: Option(C):  all of these answers Ques 2:  A speaker who has to swallow often, uses a pursed lip, and/or moves around in a fidgety way is more than likely uncomfortable, and giving off _____ . (a) vibes (b) fillers (c) tells (d) shackles Answer: Option(C):  tells Ques 3:  Speakers who have strong body language and conviction in their voices show more _____ confidence. (a) tell (b) fake (c) engaged (d) genuine Answer: Option(D):  genuine Ques 4:  Jane is actually terrified by the prospect of speaking. How can she trick her brain into being genuinely confident? (a) by remaining quiet and taking on a defensive posture (b) by practicing relaxation exercises (c) by speaking loudly and rapidly (d) by adopting the posture of con...

Data Science Quiz 2

Ques 1:  When you are creating reports using Power BI to share data with other users, what are you ultimately doing? (a) You are creating reports for users to then use to create their own dashboards containing visualizations. (b) You are creating a dashboard for users to access the information in the visuals you place in the report. (c) You are creating reports in a format that can be shared via Excel or a cloud storage service, such as OneDrive. (d) You are translating raw data into visuals that make it easier for you to understand the data contained in the report. Answer: Option(B):  You are creating a dashboard for users to access the information in the visuals you place in the report. Feedback You are sharing your data by means of dashboards with visuals. Ques 2:  You would like a hierarchical visualization that shows total sales in Canada, then sales by province. Which visualization will provide this? (a) a combo chart (b) a filled map (c) an area chart (d) a treemap...