Ques 1: Ranking in the Google search engine is determined by _____
.
(b) the number of customers entering a search term
(c) user location, trending topics, and current events
(d) importance and relevance based on customer type
Answer: Option(A): importance and relevance based on the search terms
Ques 2: Why is the search network a good place to start with your advertising?
(a) Because users are typing in keywords and showing intent.
(b) Because the ads are shown on relevant third-party websites.
(c) Because you can show rich visual advertisements.
(d) Because users are watching videos so they are highly engaged.
Answer: Option(A): Because users are typing in keywords and showing intent.
Feedback
It's easiest to start at "bottom-funnel" marketing because you know a user is looking for what you're selling.
Ques 3: With display marketing, we can target users with _____
audiences.
(a) pro
(b) dynamic
(c) affinity
(d) trusted
Answer: Option(C): affinity
Feedback
Affinity targeting analyzes someone's overall interests, passions, and lifestyle to get a better sense of their overall identity
Ques 4: The AdWords report click-through rate on Keyword A is 22 percent while the click-through rate on Keyword B is 14.5 percent. What does this tell you about your two campaigns?
(a) This tells you nothing, until you drill-down and look at the results for all of your ads.
(b) This tells you nothing, until you drill-down and look at the number of impressions for both keywords.
(c) Keyword B needs to be modified to make it more attractive to customers.
(d) Keyword A is significantly more successful than Keyword B.
Answer: Option(B): This tells you nothing, until you drill-down and look at the number of impressions for both keywords.
Ques 5: After a fairly successful first year, you decide to start bidding on ads in AdWords. What is a good beginning Cost per Click to use when you are setting your bids?
(a) Lifetime Value/maximum Cost per Acquisition, then multiply your maximum CPA times your historic conversion rate.
(b) Lifetime Value/3 = maximum Cost per Acquisition, then multiply your maximum CPA times your historic conversion rate.
(c) Value/3 = maximum Cost per Acquisition, then multiply your maximum CPA times a 100 percent conversion rate.
(d) Lifetime Value/maximum Cost per Acquisition, then multiply your maximum CPA times a 100 percent conversion rate.
Answer: Option(B): Lifetime Value/3 = maximum Cost per Acquisition, then multiply your maximum CPA times your historic conversion rate.
Ques 6: You are setting up a display search ad in AdWords. When you use Targeted Keywords, what will the keywords do?
(a) identify your affinity audience based on demographics
(b) identify your affinity audience based on interests
(c) identify users who have searched with those keywords
(d) identify sites that are relevant to your business
Answer: Option(D): identify sites that are relevant to your business
Ques 7: As a good rule of thumb, how should you work with ad groups in AdWords?
(a) Use only 10-to-15 keywords, use different keywords, and if you have more than 10 ad groups, break them into a new campaign.
(b) Use only 10-to-15 keywords, use the same keywords, and if you have more than 10 ad groups, break them into a new campaign.
(c) Keep the keywords under 10, use different keywords, and if you have more than 5 ad groups, break them into a new campaign.
(d) Keep the keywords over 20, use the same keywords, and if you have more than 15 ad groups, break them into a new campaign.
Answer: Option(B): Use only 10-to-15 keywords, use the same keywords, and if you have more than 10 ad groups, break them into a new campaign.
Ques 8: In what type of ad will a search engine rank ads in order of the top bids by advertisers?
(a) display
(b) remarketing
(c) banner
(d) search
Answer: Option(D): search
Ques 9: How does an A/B test differ from a multivariate test?
(a) In an A/B test you only make one change.
(b) In an A/B test you need a higher confidence rating to determine if the result is successful.
(c) In an A/B test you don't make any changes.
(d) In an A/B test you make multiple changes.
Answer: Option(A): In an A/B test you only make one change.
Ques 10: You ran an A/B marketing test on an email campaign. The most important factor about the results for making marketing decisions is
_____
.(a) the number of people you sent the email to, as shown in the results
(b) the statistical significance of the results
(c) the number of people who opened the email, as shown in the results
(d) the conversion rate of the test, as shown in the results
Answer: Option(B): the statistical significance of the results
Comments
Post a Comment